Hírek

2019
20
dec.

Közterületi szelektív hulladékgyűjtő edények kihelyezése

Társaságunk a köztisztaság megtartása, a lakossági szelektív gyűjtés mind szélesebb körű biztosítása érdekében kísérleti jelleggel 12 db szelektív hulladékgyűjtő edényt helyezett ki

az alábbi helyszíneken:

  • Brüsszeli krt. és a Rókusi krt. közötti szakaszon a volt Diófa Vendéglő környékére
  • Makkos-Erdő sor – Csongrádi sgt. kereszteződésénél lévő buszmegállókba

A szelektív edényekben továbbra is az alábbi csomagolási hulladéktípusokat lehet együtt gyűjteni: PAPÍR, MŰANYAG, FÉM csomagolási hulladék.

Felhívjuk a Tisztelt Lakosok figyelmét, hogy a buszmegállókban kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő edényekbe TILOS üveghulladékot gyűjteni, mivel a válogatóműben kézi utóválogatást követően az balesetet okozhat. A vegyesüveg hulladék elhelyezése hulladékudvarokban, gyűjtőszigeteken lehetséges.

A HULLADÉK NEM SZEMÉT, HANEM ÉRTÉK! VÉDJE KÖRNYEZETÉT SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉSSEL!

Mindannyiunk közös érdeke környezetünk tisztán tartása, és a még hasznosítható hulladék elkülönített gyűjtése, Célunk, hogy a szelektív hulladékgyűjtés feltételeinek biztosításával hozzájáruljunk a hulladékok okozta környezetterhelés csökkentéséhez.

Amennyiben szelektív többlethulladéka keletkezik, kérjük, vegye igénybe nyitvatartási időben a lakóhelyéhez legközelebb eső hulladékudvart, amelyekről további információt a honlapunkon talál (www.szegedihulladek.hu).

A szelektív hulladékot elhelyezése előtt kérjük, úgy kezelje, hogy az minél kevesebb helyet foglaljon el, emiatt kérjük, hogy PET, italos karton, és a műanyag hulladékát TAPOSSA LAPOSRA! A kilapított – levegőmentes – italos kartondobozra, PET palackra hajtsa vissza a kupakot, mielőtt visszanyerné eredeti térfogatát!

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatban kérdése, észrevétele van, forduljon bizalommal társaságunkhoz az alábbi elérhetőségeken: Ügyfélszolgálati Iroda (6720, Szeged, Stefánia 6.) Tel.: +36 62/777-177; fax: +36 62/777-178; e-mail: hulladek@szegedihulladek.hu


Vissza a hírekhez

Elérhetőségeink

Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Elérhetőségeink
Ügyfélszolgálati iroda
  • 6720, Szeged, Stefánia 6.
  • H-SZ: 8.00-15.00
  • CS: 7.00-19.00
  • P:8.00-13.00
  • SZO-V és ünnepnapokon: zárva
 
Fogyasztóvédelmi referens, panaszkezelés

Sándorfalvi úti Regionális Hulladékkezelő Telep

Elérhetőség

 

Bankszámlaszám
Raiffeisen Bank Zrt 12001008-01561765-00100008
Külföldi utalás esetén (IBAN): HU 79
Nyitvatartás
  • H-P: 6.00-22.00
  • SZ: 6.00-14.00
  • Vasárnap és ünnepnapokon: zárva